Muusikkopalvelut - Pianisti Anna Katariina
Pianisti Anna Katariina, muusikkopalveluita ja pianonsoitonopetusta pääkaupunkiseudulla.
Annan pianokoulu, pianokoulu, Anna Katariina, Anna Hytönen, Espoo, Kauniainen, Piano, pianisti, pianonsoitonopettaja, pianotunti, säestäjä, muusikko, keikka, konsertti, pääkaupunkiseutu Muusikko keikalle, pianisti keikalle, pianisti tilaisuuteen, taustamusiikki, esiintyminen, esiintymistilaisuus, sello, sellisti, kamarimusiikki, Kamarimusiikkikokoonpano, kamarimuusikko, muusikko, pianisti, sellisti, häihin, hautajaisiin, syntymäpäiville, juhlaan, Pianonsoitonopetusta, lapsille, nuorille, aikuisille, Pianonsoiton kotiopetus, yksilöllisiä pianotunteja, yksilöllistä soitonopetusta, Kamarimusiikkia pianolla, komppikurssi, Laulajalle säestäjä, pianisti, korrepetitio, korrepetiittori, harjoituspianisti, säestyspalvelu
9619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9619,mltlngg-fi,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,pc_unlogged,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Muusikkopalvelut

“Konsertissa tarvitsen riskin, jonkin hetken inspiraation tai jotakin, jota ei vielä ole tehty.”
– Arthur Rubinstein

Duo Roos

Silloin kun perheen muodostaa kaksi muusikkoa, on yhteismusisoinnilta vaikea välttyä! Soitankin paljon yhdessä avopuolisoni sellisti Tuomas Roosin kanssa ja yhteistyömme onkin hitsautunut todella saumattomaksi. Konsertoimme säännöllisesti ja sen lisäksi teemme keikkaa erilaisissa tilaisuuksissa häistä hautajaisiin niin esiintymisnumeroiden kuin taustamusiikinkin muodossa. Tuomas suorittaa parhaillaan maisteriopintojaan Sibelius-Akatemiassa, mutta on koulutukseltaan myös sellonsoitonopettaja, joten häneltä on mahdollista kysellä myös sellonsoiton yksityistunteja.

www.duoroos.fi

Trio Havina

Trio Havina on minun ja kahden muusikkoystäväni perustama pianotrio, joka tarjoaa musiikkia erilaisiin tilaisuuksiin. Triomme viulisti on Lotta Harju ja sellisti Jenni Harra, minä taasen sen pianisti. Trio Havina tarjoaa musiikkia kaikennäköisiin ja -kokoisiin tilaisuuksiin sekä esityksinä että taustamusiikkina. Pääpainomme on klassisessa musiikissa. Tilaisuudessa tarvittavasta musiikista keskustellaan asiakkaan kanssa ja ohjelma on myös mahdollista räätälöidä täysin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kokoonpanoamme on myös mahdollista muuttaa, jos toiveissa ei ole saada kokonaista trioa keikalle: esimerkiksi pelkkä piano+viulu/sello tai viulu+sello ovat mahdollisia. Toimenkuvaamme kuuluu myös konserttitoiminta, ja pyrimmekin aktiivisesti soittamaan klassisen musiikin pianotriokirjallisuutta. Trio Havinan juuret ovat vuodessa 2009, jolloin jokainen meistä aloitti musiikin ammattiopinnot Tampereella. Pianotriokokoonpanollamme soitimme jo opiskeluaikana, suoritimmekin muun muassa kamarimusiikkitutkintomme yhdessä. Vaikka elämä on kuljettanut triomme jäseniä eri puolilla Eurooppaa, halu soittaa yhdessä on säilynyt, oikeastaan jopa kasvanut! Kesällä 2015 järjestimme ensimmäisen yhteisen kolmen konsertin konserttikiertueemme Pohjanmaalla soittaen musiikkia Sibeliukselta, Svendseniltä ja Griegiltä.

Yhteistyö laulajien kanssa

Teen myös säännöllisesti yhteistyötä useammankin laulajan, niin mies- kuin naisäänien kanssa ja repertuaarimme koostuu sekä klassisista teoksista että kevyemmästä musiikista. Muun muassa klassinen lied-musiikki on lähellä sydäntäni, mutta pidän myös kevyemmän musiikin esittämisestä. Mikäli haluaisit tilaisuuteesi laulajan ja pianistin, onnistuu se minun kauttani! Alla kaksi vakituisinta laulajaani ja meidän repertuaariamme!

Anna ja Iris

Iris Seesjärveen tutustuin Tallinnassa opiskellessani ja hän toimikin siellä säestysopintojeni laulupartnerina. Iris lauloi myös kanssani muun muassa maisteriopintojeni päättökonsertissa. Iriksen kanssa repertuaarimme koostuu lähinnä klassisen musiikin aarioista ja lied-kirjallisuudesta, mutta myös musikaalit luonnistuvat. Iriksellä on upea, hieman dramaattisempi sopraanoääni ja hän on muusikkona monipuolinen. Iris on myös erikoistunut laulullisen häpeän tutkimukseen, ja lisää tästä voit lukea hänen nettisivuiltaan sekä sieltä löytyvästä aiheeseen liittyvästä mielenkiintoisesta blogistaan https://hapeastahiljaiset.wordpress.com/.

Anna ja Demian

Demian Seesjärveen, Iriksen puolisoon, tutustuin myös Tallinnassa opintojeni aikana. Demianin lyyrinen baritoniääni sopii hyvin niin klassisen kuin kevyenkin musiikin esittämiseen ja hänen kanssaan teemmekin keikkaa yli genrerajojen. Demian on laulupedagogi sekä sertifioitu TRE® eli Trauma and Tension Releasing Exercises-ohjaaja ja hän tekee myös tutkimusta neuropaattisen tärinän yhteydestä ääneen ja itseilmaisuun. Lue lisää hänen nettisivuiltaan: https://kehoaani.wordpress.com/.