Annan pianokoulu - Pianisti Anna Katariina
Annan pianokoulu antaa yksilöllisiä pianotunteja kaikille. Ammattitaitoista pianonsoitonopetusta myös kotikäynteinä.
pianotunnit, Vaasa, Pohjanmaa, pianonsoitonopettaja, pianotunteja, pianokoulu, pianisti, Pianonsoiton kotiopetus
13982
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13982,mltlngg-fi,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,pc_unlogged,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Annan pianokoulu

”Väärän nuotin soittaminen on merkityksetöntä, mutta intohimotta soittaminen anteeksiantamatonta.”
-L. van Beethoven

Annan pianokoulu, pianotunteja Espoossa

Perustin toiminimeni Annan pianokoulu joulukuussa 2016 saatuani viimeisetkin muusikkouteeni liittyvät opinnot päätökseen. Ajatuksenani oli aloittaa oma opetustoiminta ja yhtenä tähtäimenä oli muun muassa oman opetustilan hankkiminen. Alkuun kevään 2017 ajan tämä vielä toteutuikin, mutta kevätlukukauden lopulla sain kuitenkin puhelun, joka johti siihen, että syksystä 2017 lähtien olen tehnyt viransijaisuutta Vaasassa Kuula-opistossa pianonsoitonopettajana sekä säestäjänä.

 

Annan pianokoulu ei siis varsinaisesti nimestään huolimatta tarjoa tällä hetkellä opetusta, mutta siitä huolimatta toiminimeni on edelleen täysin elossa aktiivisen keikkailun ansiosta! Annan pianokoulu tuottaa siis opetuksen lisäksi esiintymispalveluja, joista löydät lisää tietoa täältä!

 

(Päivitetty 9.1.2019)

Kirjaudu tästä Annan pianokoulun pedagogiseen osioon.

Pedagogiset sivuni on tarkoitettu minun ja piano-oppilaitteni väliseen viestintään.